Europost

Op 17 februari 1987 zag Europost het levenslicht. In eerste instantie onder mijn eigen naam, Patrick Sneller Philatelie. Sinds 2008 is Europost gevestigd in mijn woonplaats Breda nadat ik de vestiging in Den Bosch verkocht had. Van een lokale postzegel- en muntenhandel is Europost gegroeid tot een online winkel die via onze website www.europost.nl klanten uit heel Nederland en Vlaanderen voorziet met producten uit de wereld van filatelie en numismatiek.

Sinds 1 juli 2020 is Europost ook importeur en adviseur van het Duitse merk SAFE. Wij denken dat we met het verkrijgen van het importeur-schap van SAFE en het opzetten van deze website nog meer verzamelaars kunnen adviseren bij het opbergen of tonen van hun kostbare verzameling. Of het nu om een postzegel- of munten verzameling gaat, horloges, pins of medailles, miniaturen of modelbouw, speelkaarten of ansichtkaarten, champagnedoppen of bierviltjes en nog veel meer, SAFE heeft een oplossing waar u blij van wordt.

Europost is lid van de vakvereniging voor postzegelhandelaren NVPH in Nederland en de FNIP en BBKPH in België. Ook is Europost lid van de vakvereniging voor munthandelaren NVMH. Daarnaast voor uw zekerheid is Europost aangesloten bij het internetwaarborg van de NVPH en lid van Webwinkelkeur sinds 2018 met vele onafhankelijke reviews.

Komt u er niet uit?

Bel:  076 – 88 79 775

Onze zekerheden

Europost is importeur en adviseur voor Safe in Nederland

www.europost.nl

 

Sinds 1986 de meest betrouwbare partner