De firma Safe

Beste verzamelaar,

Het bedrijf SAFE, Schwäbische Albumfabrik, werd in 1953 opgericht door Friedrich Schneider en is nog steeds een familiebedrijf.

Aanvankelijk werden albums en verzamelsystemen geproduceerd voor de klassieke verzamelgebieden van postzegels, ansichtkaarten en munten. De productie in de Duitse vestigingen Bempflingen / Reutlingen is tot op de dag van vandaag een essentiële hoeksteen van de bedrijfsfilosofie. Voortdurende verdere ontwikkelingen en controles garanderen klanten de op maat gemaakte oplossingen die ze zoeken in constante kwaliteit voor hun verzamelhobby.

Het assortiment is de laatste tijd steeds verder uitgebreid: SAFE biedt tegenwoordig opslagsystemen voor “bijna alles wat wordt verzameld”: of het nu gaat om mineralen, miniaturen van welke soort dan ook, spelden, sport-/handtekeningenkaarten, bankbiljetten, enz. – SAFE heeft het juiste inzamelsysteem.

Daarnaast vind je bij SAFE ook hoogwaardige producten voor verzamelen, presenteren en opbergen: vitrines, koffers, verzamelboxen, kleine meubeltjes etc. brengen orde in het moois dat opgeborgen en gepresenteerd moet worden. Met onze producten kunt u de ene of de andere interessante blikvanger voor uw huis creëren en waarde toevoegen aan uw leefruimte.

Ons programma wordt gecompleteerd door archiefsystemen voor documenten, ordners, cd’s, dvd’s, tijdschriften, etc.

Op maat gemaakte, hoogwaardige display- en opbergoplossingen, zorgvuldig vervaardigd met hoogwaardige materialen, voor thuisgebruik of commercieel gebruik – dat is waar SAFE voor staat.

Daarnaast biedt SAFE een wereldwijd uniek assortiment aan speciaal in eigen huis ontwikkelde testapparatuur; dit maakt het verzamelen nog interessanter en actueler.

Belangrijk voor u – onze servicebelofte: ook na de aankoop staan ​​wij voor u klaar! Naast de gebruikelijke garantieservices staat onze klantenservice altijd met plezier voor u klaar met advies en hulp zodat u lang kunt genieten van uw SAFE-producten.

Wij kijken naar u uit !

Namens SAFE- Schwäbische Albumfabrik

Komt u er niet uit?

Bel:  076 – 88 79 775

Onze zekerheden

Europost is importeur en adviseur voor Safe in Nederland

www.europost.nl

 

Sinds 1986 de meest betrouwbare partner